Integritetspolicy - Cadastramedia
1085
page-template-default,page,page-id-1085,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Denna webbplats ägs och drivs av Cadastramedia & Consuting.  Cadastramedia samlar via vår webbplats in såväl personlig som icke personlig information. Cadastramedia ser allvarligt på sitt åtagande att skydda användarnas integritet och har därför upprättat denna sekretesspolicy för att förklara för användarna hur vi hanterar insamling av personlig information.

 


Kontaktinformation
Om du har några frågor eller problem med hur Cadstramedia samlar in information som det beskrivs i denna sekretesspolicy, skicka ett e-postmeddelande till vår 
kundtjänst. Vänligen ange i detta e-postmeddelande vilka frågor eller problem du har. Vår postadress är:

Cadastramedia & Consulting
Össtanvindsgatan 7
43434  Kungsbacka

 

 

Vilka vi är

Cadastramedia & Consulting

Besöksadress och Postadress : Östanvindsgatan 7 Kungsbacka

Vår webbplatsadress är: https://www.cadastramedia.com

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

När en besökare lämnar en kommentar eller avvänder kontaktformuläret samlar vi in besökarens Namn, E-post

• namn,
• e-postadresser,
• telefonnummer,
• jobbtitel och företagsnamn,
• sökhistorik och preferenser, inklusive de sökningar som besökare gjort på denna webbplats,

• information om de enheter som besökaren använder för att komma åt webbplatsen (så som IP-adress och typ av enhet, webbläsare, typ av operativsystem och annan information om operativsystemet ),
• sidor och webbadresser som hänvisat besökaren till vår webbplats och sidor som de går vidare till när de lämnar webbplatsen,

• datum och tidpunkter för besök på webbplatsen,
• information om åtgärder som vidtagits på webbplatsen (så som vilka sidor som besökts, navigeringsmönster, jobb som visats eller applikationsaktivitet),
• besökarens allmänna läge (land eller stad) när webbplatsen besöks, och
• söktermer som besökare använder för att nå webbplatsen.

Cadastramedia & Consutling  samlar in personuppgifterna

 

Cadastramedia samlar inte medvetet in personuppgifter avseende ras eller etnicitet, politiska åsikter, religiösa eller filosofiska övertygelser, fackliga medlemskap, genetiska eller biometriska uppgifter (i syfte att kunna särskilt identifiera en fysisk person), uppgifter avseende hälsa eller uppgifter avseende en persons sexliv eller sexuella läggning.

Personuppgifter skapas inte enbart genom att användare interagerar med er webbplats. Personuppgifter genereras även av tekniska processer, såsom kontaktformulär, kommentarer, cookie-filer, analysverktyg så som google analytics och inbäddat innehåll från tredje part.

 

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

 

Kontaktformulär

När besökare använder kontaktformuläret på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kontaktformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

När en besökare använder egen e-post kan en anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/.

När besökaren skriver i kontaktformuläret  kommer e-posten och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

 Den insamlade informationen kommer inte används för marknadsföring.

 

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 

Analys

Cadastramedia använder Google analytics som trafikanalys dessa spårningar tas bort var 24 timma. Ni som besökare kan även kontakta våran kundtjänst för att ta bort spårningen.

 

Vilka vi delar dina data med

Cadastramedia delar inte din data till någon tredjepartsleverantör.

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar  kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Om du skriver i kontaktformuläret  kommer kontakten och dess metadata att sparas i 1 år. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du som besökare eller användare har ett konto eller har skrivit några kommentarer / kontaktformulär  på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om besökaren kommer då får en länk där du som besökare / användare  tar bort alla data . Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

 

Vart vi skickar dina upgifter

 Kommentarer och kontakt från besökare kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

 

Din kontaktinformation

Ni kontaktar oss via kontaktformuläret även via info@cadastramedia.com även vi 076-0075560  för integritetsfrågor.

 

Ytterligare information

Om ni använder webbplatsen för kommersiella ändamål och genomför mer omfattande insamling eller bearbetning av personuppgifter bör ni inkludera följande information i er integritetsinformation utöver den information som redan diskuterats.

 

Hur vi skyddar din information

Vi skyddar användarnas information med brandväg , alla data är kryptering och autenticering från besökaren . Utbildning av personalen kring integritet av data och personuppgifter.  Personuppgifter delas inte ut till tredje part.

 

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi arbetar hela tiden för att säkerställa våra system och eliminera risken för läckor. Skulle dock någonting hända kommer detta omedelbart att anmälas till Datainspektionen enligt GDPR. Mail med personuppgifter raderar vi omedelbart efter berörd personal läst igenom mailet.

 

Organisation och ansvar

VD har det övergripande ansvaret för innehållet i denna policy samt att den implementeras och efterlevs av verksamheten. VD får delegera ansvaret och implementationen till lämplig person på företaget. VD har delegerat implementering av denna policy till Head of People Operations.

Alla medarbetare ansvarar för att de agerar i enlighet med denna policy och vad den vill säkerställa.

 

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vi tar ej har er några utstående parter där vi tar emot data.