OM OSS - Cadastramedia
Cadastramedia, Webbyrå, Göteborg, Kungsbacka, Halmstad, Stockholm,
124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-124,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

OM OSS

VI STRÄVAR EFTER LÅNGSIKTIGA & NÄRA RELATIONER MED VÅRA KUNDER.

Vi arbetar primärt i WordPress som är världens mest använda CMS för hemsidor. WordPress gör det enkelt för Er som kund att själv administrera hemsidan, uppdateringar kan man sköta via mobilen om man så önskar.

Att jobba med konceptutveckling utav hemsidor är enligt oss det roligaste som finns, och är anledningen till att vi älskar det vi gör. Från skiss, till grafisk formgivning, till programmering och att till slut se den färdiga produkten.

Dessa samarbeten medför bättre lyhördhet, gör ledtider korta, och ger oss en bättre förståelse för kundens behov & förutsättningar.

Vi finns i centrala Kungsbacka och våra spetskompetenser inom webbproduktion, SEO – sökmotoroptimering, kravställning och WordPress har gjort oss till det vi är idag: ett utmärkt alternativ för små till medelstora företag som vill se sin hemsida generera resultat istället för att vara endast ytterligare en kostnad.

Vi på Cadastramedia

Johan Martin
Ägare / Designer

Jag heter Johan Martin och driver Cadastramedia sedan Januari 2017.
Efter drivit företag inom tillverkning, såg jag ett tydligt behov av en webbyrå som satte kunden i fokus som jobbade med en, för mig, med en självklar målsättning – Nöjda klienter

Kontakta mig

0300-10319 / 076-0075560

info@cadastramedia.com

Vi har huvudkontoret i Kungsbacka men vi jobbar med kunder i hela Sverige

Kvalitet

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med nya, innovativa och spännande idéer. Vi är er webbyrå oavsett var ni befinner er.

DESIGN0%
MARKETING & SEO0%
DEVELOPMENT0%
FOTOGRAFI0%